Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, στα πλαίσια των παροχών προς τα μέλη του, προχώρησε στη δημιουργία προγράμματος «καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης» για τα παιδιά των μελών ηλικίας δημοτικού και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου.

  Δημιουργήθηκε από το 2013 ειδική αίθουσα στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύματος της Πανεπιστημιούπολης Αρχαίου Ελαιώνα, η οποία λειτουργεί από την λήξη των σχολικών μαθημάτων έως το τέλος Ιουλίου από τις 9 π.μ. μέχρι και 15 μ.μ.

  Στο χώρο αυτό με την καθοδήγηση εκπαιδευτικού τα παιδιά απασχολούνται δημιουργώντας και διασκεδάζοντας, τις ώρες που οι γονείς δεν έχουν την δυνατότητα τις επιμέλειας τους.

  Υπεύθυνη προγράμματος Κα Καρυπίδου Δέσποινα, τηλ: 6936955536

  Μήνυμα Προέδρου

   

  Όταν η σκέψη και η θέληση, για την δημιουργία ενιαίου κοινωνικού φορέα στην κοινότητα του Ιδρύματος άρχισε να υλοποιείται, ήταν ελάχιστοι αυτοί που πίστεψαν τον σκοπό και τους στόχους του.

  Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, πήρε μορφή με την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος και τους αγώνες ορισμένων μελών του, που προσπάθησαν να μετατρέψουν την υποψία σε εμπιστοσύνη και την αδιαφορία σε ενέργεια.

  Σήμερα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

  Στόχος μας οι καλύτερες παροχές για τα μέλη μας.

   
  Οι προτάσεις, οι υποδείξεις και η βοήθειά σας, κρατούν ενεργό το κύτταρο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.


  Η Πρόεδρος
  Δέσποινα Καριπίδου

  © 2015 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής

  Please publish modules in offcanvas position.