Η Διοίκηση του ΤΕΙ και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας σε συνεργασία με το τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ προτίθενται να δημιουργήσουν Τμήματα δωρεάν εκγύμνασης για το προσωπικό του Ιδρύματος.

    Ενδεικτικά προτείνεται από τους Γυμναστές προγράμματα:

    • πρόγραμμα με λάστιχα, αλτήρες και μπάλες,
    • Pilates,
    • κυκλική προπόνηση,
    • πρόγραμμα για μυϊκή ενδυνάμωση και κοιλιακούς κλπ

    Για την καλύτερη οργάνωση και άμεση λειτουργία των προγραμμάτων αυτών παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο Δ. Καριπίδου (6936955536) ή την Γραμματέα Κ. Ανδρουλάκη (6974360041) για να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι και την Δευτέρα 12/5/201.

     

                Επίσης σας γνωρίζουμε ότι και για το 2014 θα λειτουργήσει η καλοκαιρινή «αίθουσα απασχόλησης» για τα παιδιά των συναδέλφων ηλικίας δημοτικού και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου κατά το διάστημα των θερινών σχολικών διακοπών.  Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν την συμμετοχή των παιδιών τους, στην Πρόεδρο και Γραμματέα του Ταμείου μέχρι 20/5/2014 για να οργανωθεί όσο το δυνατόν πιο σωστά και δημιουργικά η  απασχόλησή τους αυτό το διάστημα.

    Μήνυμα Προέδρου

     

    Όταν η σκέψη και η θέληση, για την δημιουργία ενιαίου κοινωνικού φορέα στην κοινότητα του Ιδρύματος άρχισε να υλοποιείται, ήταν ελάχιστοι αυτοί που πίστεψαν τον σκοπό και τους στόχους του.

    Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, πήρε μορφή με την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος και τους αγώνες ορισμένων μελών του, που προσπάθησαν να μετατρέψουν την υποψία σε εμπιστοσύνη και την αδιαφορία σε ενέργεια.

    Σήμερα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

    Στόχος μας οι καλύτερες παροχές για τα μέλη μας.

     
    Οι προτάσεις, οι υποδείξεις και η βοήθειά σας, κρατούν ενεργό το κύτταρο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.


    Η Πρόεδρος
    Δέσποινα Καριπίδου

    © 2015 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής

    Please publish modules in offcanvas position.