Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας με την υποστήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος και στα πλαίσια του σκοπού ίδρυσής του, προκειμένου να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τους εργαζόμενους γονείς ίδρυσε και λειτουργεί από το 2012, Μονάδα Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης στο χώρο του Ιδρύματος με την επωνυμία «ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΑ» για όλα τα μέλη του προσωπικού του. 
     
    O σταθμός σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς και μέσα από ένα εξελικτικό πρόγραμμα αγωγής και μάθησης, προσπαθεί να αναπτύξει με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες του κάθε παιδιού.

    Στόχος είναι η δόμηση της προσωπικότητας και η δημιουργική απασχόληση των νηπίων μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης και ασφάλειας.

     

    Στους ιδιαίτερα άνετους χώρους του σταθμού, προσφέρονται στα νήπια και περαιτέρω ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από επιλεγμένους  παιδαγωγούς, όπως:

     

     

    Επίσης

    • Παραστάσεις από παιδικές Θεατρικές ομάδες στο χώρο του σταθμού.

    Εγγραφή νηπίων στον παιδικό σταθμό

    Η εγγραφή των νηπίων στον παιδικό σταθμό του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., γίνεται κάθε έτος έπειτα από τη σχετική ανακοίνωση. Για την εγγραφή, απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής.

    Χρήσιμα

     

    Επικοινωνία

    Ταμείο Αλληλοβοηθείας Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
    Παιδικός Σταθμός «ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΑ»
    Π. Ράλλη και Θηβών 250, 122 44 Αιγάλεω
    Πληροφ.: Τριανταφύλλου Δέσποινα, 210 5381590
     

    Μήνυμα Προέδρου

     

    Όταν η σκέψη και η θέληση, για την δημιουργία ενιαίου κοινωνικού φορέα στην κοινότητα του Ιδρύματος άρχισε να υλοποιείται, ήταν ελάχιστοι αυτοί που πίστεψαν τον σκοπό και τους στόχους του.

    Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, πήρε μορφή με την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος και τους αγώνες ορισμένων μελών του, που προσπάθησαν να μετατρέψουν την υποψία σε εμπιστοσύνη και την αδιαφορία σε ενέργεια.

    Σήμερα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

    Στόχος μας οι καλύτερες παροχές για τα μέλη μας.

     
    Οι προτάσεις, οι υποδείξεις και η βοήθειά σας, κρατούν ενεργό το κύτταρο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.


    Η Πρόεδρος
    Δέσποινα Καριπίδου

    © 2015 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής

    Please publish modules in offcanvas position.