Ομαδικό πρόγραμμα υγείας

    Υπάρχει ήδη από 1/8/2009 ομαδικό πρόγραμμα υγείας σε συνεργασία με την NN, καλύπτει τα μέλη που επιθυμούν ως κύρια μέλη και τα προστατευόμενα μέλη τους.

    Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 11:00 – 14:00 εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους και όσους θέλουν να ασφαλιστούν η κα Ζωή Νίνου στο φυλάκιο του 1ου κτιρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-5381137)

     

    Ασφάλιση οχημάτων

    Η εκπρόσωπος της NN κα Ζωή Νίνου αναζητά την πιο συμφέρουσα πρόταση ασφάλισης για τα οχήματα των μελών μας από αξιόπιστες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες.

     

    Συνεργασία με την κινητή τηλεφωνία Wind

    Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Wind η εταιρεία έχει προσφέρει οικονομικό πακέτο για κινητά και σταθερά τηλέφωνα.

    Υπεύθυνη του προγράμματος κα Γαϊτανίδου Χριστίνα

    τηλ. 6945245615

    fax: 2104326304

    e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

    Μήνυμα Προέδρου

     

    Όταν η σκέψη και η θέληση, για την δημιουργία ενιαίου κοινωνικού φορέα στην κοινότητα του Ιδρύματος άρχισε να υλοποιείται, ήταν ελάχιστοι αυτοί που πίστεψαν τον σκοπό και τους στόχους του.

    Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, πήρε μορφή με την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης του Ιδρύματος και τους αγώνες ορισμένων μελών του, που προσπάθησαν να μετατρέψουν την υποψία σε εμπιστοσύνη και την αδιαφορία σε ενέργεια.

    Σήμερα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε χρειαζόμαστε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

    Στόχος μας οι καλύτερες παροχές για τα μέλη μας.

     
    Οι προτάσεις, οι υποδείξεις και η βοήθειά σας, κρατούν ενεργό το κύτταρο του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.


    Η Πρόεδρος
    Δέσποινα Καριπίδου

    © 2015 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής

    Please publish modules in offcanvas position.